Ademcoaching

 

De Adem

Ademen doen we allemaal en vaak zonder hierbij bewust van te zijn. Je ademhaling zegt iets over hoe je op dit moment in het leven staat. Stress of een druk leven kan invloed hebben op onze ademhaling. Het niet optimaal gebruik maken van de ademhaling kan leiden tot verschillende klachten zoals o.a. vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid, burn-out, depressie, hartritmestoornissen, hyperventilatie, slaapproblemen, spijsverteringsklachten en moeite met het kunnen ontspannen.

Een goede ademhaling

Een goede ademhaling geeft je energie. Het geeft je inzichten en ingevingen. Negatieve emoties en patronen kunnen worden losgelaten. Het vergroot je ademcapaciteit en je immuunsysteem wordt versterkt. Je voelt je meer ontspannen en energieker.

Ademsessie

Bij een ademsessie maak ik gebruik van verschillende ademtechnieken zoals de Verbonden ademhaling, de Fit en energiek ademhaling of de hartcoherentie. De eerste behandeling gaat altijd gepaard met het afnemen van een intakegesprek. In dit gesprek van ongeveer 90 minuten wordt uw hulpvraag/klacht besproken en kijk ik door middel van een ademanalyse hoe je ademhaling op dit moment is. Tevens wordt er in dit gesprek met je besproken hoe we de ademhaling kunnen verbeteren.

Vooraf aan het gesprek zal ik u een vragenlijst toesturen of mailen. Graag zou ik deze ingevulde vragenlijst voor aanvang van het intakegesprek van u ontvangen.

Bij een eerste bezoek zal ik naar uw zorgverzekeringspas en uw legitimatie vragen.

Tijdens een behandeling is het prettig om gemakkelijk zittende kleding te dragen.